cms

Despre noi

Istoric

Firma noastra a fost infintata in anul 2009. Initial am inceput prin a produce LED-uri auto. Ulterior cand cererea depasea puterea de productie am inceput sa le importam. De 7 ani am trecut peste diferite dificultati aparute si in continuare rezistam si ne face placere sa ne regasim printre partenerii de incredere din piata de accesorii auto.

In continuare depunem eforturi pentru a oferi produse de calitate la un pret de importator direct, dar si servicii de care dumneavoastra sa fiti multumiti.

Angajati

Echipa LED24 este formata doar din tineri dinamici cu aspiratii inalte, mult bun simt si entuziasm.

Produse

Produsele pe care le comercializam inca de la inceputurile noastre fac parte din domeniul auto, mai exact tunning auto. Astfel am inceput sa import produselor de iluminat auto (led-uri auto, kit-uri xenon, DRL-lumini de zi), dar si alte accesorii auto (camere DVR, Sisteme pentru mers inapoi, Inchideri centralizate, Alarme etc.).

De-a lungul timpului am incercat sa importam cea mai buna calitate a produselor pentru satisfacerea nevoilor clientilor nostrii.

Suntem primul importator autorizat al brand-ului Cartech. Produsele oferite de catre CARTECH sunt garantat cele mai calitative, cu o rata de defectiune de sub 1%. Raportul dintre calitate si pret este foarte bun datorita specificatiilor si fiabilitatii produselor.

Ce ne recomanda?

Incercam sa fim permanent la dispozitia clientilor. Dorim , sa satisfacem nevoia si cererea acestora pe cat mai bine posibil.

Investim in imagine si in servicii astfel incat reclamatiile sa fie inexistente. Marturiile si calificativele primite de la clienti demonstreaza ca am rezolvat favorabil pentru acestia, in mod amiabil, reclamatiile de orice natura.

Respectam in totalitate legislatia in vigoare si respectam drepturile cumparatorului. Aceste principii ne propulseaza pe lista magazinelor de incredere si afisam o imagine buna clientilor nostrii.

Calitatea serviciilor este cea care ne recomanda. Respectam in totalitate legislatia in vigoare.

Toate produsele comercializate dispun de o perioada de garantie stabilita in conformitate cu standardele.


Obiective

Obiectivul principal al firmei este dezvoltarea continua si diversificarea produselor pentru a tine pasul cu cerintele clientilor.

Showroom

Suntem unul din putinele magazine online din nisa de accesorii auto care avre un showroom fizic in Bucuresti.

Puteti sa ne vizitati pentru a ne cunoaste, a testa produsele sau a vedea toata gama de produse pe care o comercializam

Echipa LED24 va asteapta in Showroom, unde aveti posibilitatea de a vedea produsele

Showroom-ul se afla pe Strada Liveni, nr 18A, etaj 1, sector 4, Bucuresti.

Daca aveti nevoie de mai multe informatii despre produse sau diverse alte informatii nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

  • Produse de cea mai bună calitate
  • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
  • Garanție cu banii înapoi în 30 de zile

Recomandări

Foarte multumit

Daniel

Totul foarte ok, voi reveni

Gambino

Foarte serios!!! Recomand!!!

Cristian

Corespunde cu poza.

Mihai