product

Kit Xenon 55w Fast Bright Cartech digital AC Premium

Kitul xenon de 55w Fast Bright de Cartech se adreseaza soferilor care isi doresc lumina puternica intr-un timp mult mai scurt. Acest kit este Fast Bright, ceea ce inseamna ca se aprinde mult mai repede decat orice alt kit. Daca iti doresti lumina puternica, de 55w, aprindere rapida a becurilor la potential maxim si vizibilitate crescuta a drumului, acest kit este cu siguranta ceea ce cauti!

X024
Cartech
Culoare
Selectati Soclul
218,16 LEI
cu TVA
Cantitate
In stoc

Acest Kit xenon se diferentiaza fata de restul balasturilor prin lumina oferita care este mai multa si mai stabila si in plus, balasturile Fast Bright aprind becurile aproape instant.

Kitul Fast Bright se compune din doua becuri si doua balasturi cu aprindere rapida. Becurile de calitate superioara, de la Cartech, iti ofera vizibilitate crescuta a drumului, iar balasturile cu aprindere rapida reusesc sa aprinda becurile la capacitatea lor maxima mult mai repede, astfel ca vei avea o lumina mai puternica intr-un timp mai scurt.

Componentele balastului din acest kit sunt diferite fata de balasturile low cost, acest lucru se poate observa si prin greutatea acestuia, care este mai mare.

KIT-urile Xenon pe care le comercializam sunt ultima generatie. Am cautat sa importam cea mai buna calitate, iar rata defectiunilor este sub 0.5 %.

Cateva din motivele pentru care recomandam Kit-urile de xenon ar fi:

1. Consum mult mai mic decat al becurilor clasice.
2. Becurile Xenon, in afara de utilitate, dau si un look cool masinii.
3. Durata mare de viata. Aceste Kit-uri au o durata de viata mai mare decat a kiturilor low-cost.
4. Lumina mai puternica. Lumina emisa de far o sa creasca cu pana la 300% si va lumina mult mai departe si mai bine concentrata


Intrebari frecvente:

1.Este acest kit Can-Bus?

Nu, dar pentru unele modele de masini, de obicei modelele mai vechi (pana in 2005-2006), puteti incerca anulatoarele de eroare pentru kiturile de xenon. Totusi, nu garantam functionarea pe modelul masinii dvs.


2.Care este diferenta dintre 55w si 35w?

Kiturile de 55w sunt mai puternice si ofera o vizibilitate mai buna a drumului, pe cand cele de 35w sunt mai moderate si nu exista posibilitatea sa deranjeze ceilalti participanti la trafic.3.Ce inseamna aprindere rapida?

Balasturile Fast Bright aprind mai repede becurile de xenon, ceea ce este vizibil cu ochiul liber. Vei constata ca becurile ajung la capacitate maxima mai repede decat cele normale.4.Pot sa montez acest kit pe masina cu lupe?

Noi chiar recomandam montarea kiturilor de xenon in farurile dotate cu lupe, deoarece xenonul este puternic si deranjeaza ceilalti participanti la trafic daca masina nu are lupe. Ceea ce nu recomandam este montarea acestora in farurile fara lupa.


5.De ce becuri am nevoie?

Daca nu stiti soclul becurilor, puteti folosi aplicatia de la Osram pentru a le identifica. In ceea ce priveste culoarea, nuantele sunt urmatoarele:


Un Kit Xenon Contine:
2 x Bec-uri Xenon
2 x Balast-uri Xenon
1 x Accesorii pentru fixare
1 x Manual de instalare
1 x Certificat de garantie

Becuri disponibile la kitul de xenon H7, H1, H4, H3, H11, H9, H8, HB3, HB4.

Kitul de xenon are 1 an garantie. Alegand acest kit de xenon, vei avea o lumina mult mai clara, becurile se vor aprinde mult mai repede si vei avea o vizibilitate mult mai buna a drumului!


Garantie 1 AN
Garantia NU este conditionata de montaj. Ea se acorda indiferent de locul montajului.

Comentarii Comentarii (0)

Toatal note:
0 1 2 3 4
0/5
Bazat pe 0 reviews
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)