product

Kit Xenon 55w FAT Cartech digital AC Premium

Kitul de Xenon FAT de 55w de la Cartech este potrivit soferilor care isi doresc mai multa lumina si vizibilitate crescuta. Acest kit este un kit de xenon foarte bine cotat de catre clientii nostri. Daca ai masina fara senzor de bec ars si iti doresti un kit de xenon puternic, acesta poate fi alegerea potrivita pentru tine!

X023
Cartech
Culoare
Selectati Soclul
198,32 LEI
cu TVA
Cantitate
In stoc

Acest kit de xenon se monteaza pe orice masina fara senzor de bec ars.

Becurile kitului sunt becuri Cartech, mult mai rezistente, cu flansa metalica pentru o prindere mai buna in far. Nu se incing si nici nu licare, iar puterea lor este de 55w si impreuna cu balasturile, ofera o lumina mult mai puternica decat a celor de 35w.

Componentele balastului din acest kit sunt diferite fata de balasturile low cost, acest lucru se poate observa si prin greutatea acestuia, care este mai mare.

KIT-urile Xenon pe care le comercializam sunt ultima generatie. Am cautat sa importam cea mai buna calitate, iar rata defectiunilor este sub 0.5 %.

Cateva din motivele pentru care recomandam Kit-urile de xenon ar fi:

1. Durata mare de viata. Aceste Kit-uri au o durata de viata mai mare decat a kiturilor low-cost.
2. Consum mult mai mic decat al becurilor clasice.
3. Lumina de drum mai puternica. Lumina emisa de far o sa creasca cu pana la 300% si va lumina mult mai departe si mai bine concentrata
4. Becurile Xenon, in afara de utilitate, dau si un look frumos masinii.

Intrebari frecvente:

1.Este acest kit Can-Bus?

Nu, insa pentru unele modele de masini, puteti incerca anulatoarele de eroare pentru kiturile de xenon, dar nu garantam ca va functiona si pe modelul masinii dvs.

2.Care este diferenta dintre 35w si 55w?

Kiturile de 55w sunt mai puternice, oferind o vizibilitate mai buna a drumului, insa acest lucru nu inseamna ca cele de 35w sunt slabe.

3.Care este diferenta dintre balasturile Slim si balasturile FAT?

Pentru masinile care nu au suficient loc, soferii opteaza pentru balasturile slim, care sunt mai compacte si au aceleasi atribute ca cele FAT.

4.Pot sa montez acest kit pe masina fara lupe?

Noi recomandam montarea kiturilor de xenon in farurile dotate cu lupe, deoarece xenonul este puternic si deranjeaza ceilalti participanti la trafic daca masina nu are lupe.

5.De ce becuri am nevoie?

Daca nu stiti soclul becurilor, puteti folosi aplicatia de la Osram pentru a le identifica. In ceea ce priveste culoarea, nuantele sunt urmatoarele:

Un Kit Xenon Contine:
2 x Bec-uri Xenon
2 x Balast-uri Xenon
1 x Accesorii pentru fixare
1 x Manual de instalare
1 x Certificat de garantie

Becuri disponibile la kitul de xenon H7, H1, H4, H3, H11, H9, H8, HB3, HB4.

Kitul de xenon are 1 an garantie. Alegand acest kit de xenon, vei avea o lumina mult mai clara si o vizibilitate mult mai buna a drumului!

Garantie 1 AN
Garantia NU este conditionata de montaj. Ea se acorda indiferent de locul montajului.

Comentarii Comentarii (0)

Toatal note:
0 1 2 3 4
0/5
Bazat pe 0 reviews
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)